top of page

Varmt välkommen tills oss under graviditeten!

Kiropraktik är en trygg och säker behandlingsform även för dig som gravid. Det går bra att komma till oss under hela graviditeten! Vi anpassar behandlingsteknik och upplägg så att det passar dig som gravid. Utifrån vad vi bedömer kan behandlingen innefatta manipulation, massage och stretch. Såklart alltid i samråd med dig som patient! Vi går också igenom hållning, övningar framförallt fokus på stabilitet bäcken/rygg, men du får även med dig andra tips och råd som du bör tänka på som gravid. 

Vanliga besvär gravida kvinnor söker vård på Functional unit: 

- Bäckengördelsmärta (smärta baktill i bäckenet)

- Symfyssmärta (smärta framtill i bäckenet)

- Ländryggssmärta 

- Ischias 

- Huggande smärtor i ljumsken

- Bröstryggssmärta

- Domningar armar och händer 

Leg. Kiropraktor Linda Persdotter på Functional Unit, enbarnsmamma, vidareutbildad inom behandling för gravida. Även vidareutbildad inom träning för gravida samt träning efter förlossning via Maternity Health By MammaMage.

Kiropraktor Linda samarbetar med Functional Units Tränare Madeleine Jeansson, Cert. MammaMage tränare och tvåbarnsmamma. Madelaine hjälper dig vidare med träningen under graviditet men även efter förlossning! 

Kontakta oss gärna!

Leg. Kiropraktor Linda Persdotter 0708 400 540

Personlig Tränare Madelaine Jeansson 0762 260 647

Har du besvär? Forskning visar på att det är bättre att göra något än ingenting alls! 

Postpartum/efter graviditet 

Vi vill att mer fokus även ska vara på mamman! 

Mamman hamnar sällan i fokus efter en förlossning! Mycket som händer med kroppen och alla har sin egna upplevelse av förlossningen. TIden väntar med nya positioner, ofta statiska, gå med barnvagn, bära babysitter, lyfta barnvagnen in och ur bilen, dåligt med sömn

Efter graviditet

Anpassa

Mamman hamnar sällan i fokus 

Nya positioner, statiska position amma, gå med barnvagn, bära babysitter, lyfta barnvagn in och ur bilen 

Vi rekommenderar att man tidigt kommer igång med aktivering av bäckenbotten och magmuskulaturen. Kiropraktorn undersöker din mage, behandlar vid behov och ger tips och råd om träning. Samarbete med Personlig Tränare Madde som också är utbildad Mammamagetränare via 

bottom of page