top of page

Rehabilitering

På Functional Unit jobbar Leg. Kiropraktorer med mångårig erfarenhet av rehabilitering av problematik i rörelseapparaten. Här kombinerar vi behandling med övningar och kunskap för långsiktiga resultat. Vi är måna om att du ska få förståelse om din problematik och varför och hur du bör utföra din rehabilitering. Tillsammans med dig utformar vi en behandlingsplan! 

Bryggan mellan sjukvård och friskvård 

 

 På Functional Unit har vi skapat en brygga genom att ha duktiga tränare på plats som också stämmer av din tidigare behandlingsplan tillsammans med din  Leg. Kiropraktor för att kunna utforma din fortsatta utvecklingsplan framåt. Vi tittar på helheten och stärker upp de delar som behövs förbättras för att din kropp ska bli så funktionell som möjligt. 

På så vis får du som patient en naturlig övergång mellan sjukvård och friskvård, och genom en fortsatt träning och utveckling minimeras risken för att skadan återkommer eller att nya uppstår. 

För oss är målet inte att du bara ska komma tillbaka, utan att du helst ska bli bättre än innan du skadade dig.

Senior Therapy

Hur bokar jag tid? 

Vi tar emot privata patienter med eller utan remiss samt kunder ifrån försäkringsbolag som har avtal med oss. Klicka här för att se vilka bolag som vi har avtal med!. Vi är  en privat klinik och ej anslutna till Landstinget, frikort gäller därmed inte hos oss. 

De vanligaste är att man bokar själv via vår onlinekalender eller ringer oss.

Har du en privat sjukvårdsförsäkring kan du kontakta ditt försäkringsbolag, och om de bedömer att du kan få vård via din försäkring berättar dem hur du kan gå vidare. Om Försäkringsbolaget har flera olika vårdgivare kan du berätta att du önskar få rehabilitering via Functional Unit, om så är fallet.

bottom of page